BIER EN WIJN BEZORGSERVICE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 696 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bier en Wijn Bezorgservice. Meer weten? Ontdek meer

19 sep 2022 om 11:20 Na drie keer bellen en twee uur wachten hoefde het echt niet meer. Telkens aan de telefoon was de bestelling "onderweg". Waar naartoe Groningen?
26 aug 2022 om 22:59 Top zaak! Netjes op tijd.
14 aug 2022 om 18:45 Duurde wat langer, maar dat was ook niet gek om 0200 in de nacht
4 aug 2022 om 18:57 2 uur geleden besteld en ik wacht nog steeds...bezorger is allang op weg...waar heen belgie? Dit is niet de eerste maar wel de laatste keer.
26 jul 2022 om 8:31 Behoorlijk lang , maar wat wil je met een bestelling om 23.00 uur Beter laat dan nooit
16 jul 2022 om 10:26 Prima service!
7 jul 2022 om 19:50 Zeer lang moeten wachten
1 jul 2022 om 21:45 Quick & friendly service :)
21 jun 2022 om 2:30 Geweldig bier bestelling en bezorging Geen slecht woord. Proost neem er zelf ook een na werktijd
23 mei 2022 om 0:27 De wijn die je besteld is vaak niet leverbaar maar alla. Echter als je flessen Merlot besteld en je aan de deur wijn uit Zuid Afrika (Klein Vriend a 2,99 per fles bij Aldi) in je handen gedrukt krijgt slaat nergens op. Kunnen ze niet ff bellen?
13 mei 2022 om 1:46 Yes bier is koud. Filmavondje met koud bier is top.
8 mei 2022 om 10:18 duurde lang